ВИНПРОМ ТРОЯН

ВИНПРОМ ТРОЯН

ул. Академик Ангел Балевски №16
Троян,
България
24.710814
42.8844685
UserLikes
Име: ВИНПРОМ ТРОЯН
Адрес: Троян, ул. Академик Ангел Балевски №16
Телефони: text to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.vinprom-troyan.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Търговия на едро - алкохолни напитки
Дейност:

Производство на натурални плодови дестилати и ракии

Ключови думи: винпром троян, ракия, черешова ракия, производство на ракия, сливова ракия

За нас

ВИНПРОМ ТРОЯН АД е национален лидер в производството на натурални плодови дестилати и ракии. Троянската сливова е най-силната българска марка. Съхранявайки традицията, дружеството запази доминантната позиция на сливовия дестилат, който е над 90% от общото производство. Освен сливов дестилат, дружеството произвежда ябълков, кайсиев, черешов и крушов дестилат. Годишно във фирмата се изкупуват и преработват над 4000 тона плодове и стареят по класическа технология над 600 тона сливова ракия. Троянската сливова е известна с отличния си вкус и неподправена специфичност и е вписана в европейския регистър на защитените географски указания. Носител е на 11 златни и 8 сребърни медала от престижни международни и национални дегустации.

Плодовите дестилати на Винпром – Троян АД притежават сертификат по KOSHER производство.

Влизането на дружество РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК АД, което има повече от вековен опит с производството на плодови дестилати, е сигнал, че големите европейски дружества много прецизно анализират целия български пазар, който се отвори повече с влизането на България в ЕС и имат интерес да инвестират в производствено оборудване, в технология, в маркетинг и търговия, за да може Винпром – Троян АД да стане един от стълбовете на групата РУДОЛФ ЙЕЛИНЕК.

Дружеството е с дълготрайни търговски взаимоотношения с чуждестранни партньори в Чехия, Германия, Швейцария, Австрия, Словакия, Хърватска и САЩ, за които ежегодно изнася своята продукция.




 

Открийте ни в Google+